Продуктова гама според приложението

Специална гама за акумулаторни електроинструменти

Професионалистите се нуждаят от удобни и леки инструменти, които позволяват лесно пренасяне за работа без прекъсвания.
Новите циркулярни дискове на Freud, специално разработени за акумулаторни електроинструменти, предлагат изключително тънки зъби с оптимизирана геометрия, които позволяват максимален брой срезове с едно зареждане на батерията, оптимална лекота на рязане и отличен живот на циркулярния диск.

Новата гама дискове за циркулярни триони на Freud включва набор от дискове, които са специално разработени за акумулаторни електроинструменти. Тези дискове се предлагат за различни приложения и за всички видове машини:

Дърво: за машини с диаметър 120-305 mm
Ламинирани плоскости: за машини с диаметър 140-216 mm
Алуминий: за машини с диаметър 136 - 305 mm
Гипсфазер: за машини с диаметри 140 - 305 mm

Остриетата от тази гама, оптимизирани за акумулаторни електроинструменти, са специално проектирани така, че да позволяват максимално времето за работа на батерията и са оптимизирани за лесно рязане.

Остриетата от тази гама се отличават с тънки зъби, а за някои приложения зъбите на диска са заточени под специалнен ъгъл.

Гамата на Freud, специално разработена за акумулаторни електроинструменти, осигурява на потребителите изключителни резултати в сравнение с други продукти, предлагани на пазара. Остриетата Freud за акумулаторни машини позволяват удължаване на времето за работа на батерията, за да се избегнат ненужни прекъсвания на работата; рязане без усилие и издръжливост на острието.